Koronapass

Lørdag Åtte døde i Texas. Han advarte om at smittetallene er på vei opp igjen i landet.


Mesut Ozil Ve Kolasinac A Bicakli Saldiri Neler Oldu Gorgu Tanigi Anlatiyor Premier Lig Londra Olinda

Det nye kravet.

. 2 days agoOslo vil begynne å planlegge innføring av lokalt koronapass men det kommer ikke til å skje med det aller første sier helsebyråden til VG. 2 days agoNye koronatiltak. Tredje vaksine til alle voksne og bruk av koronapass innenlands Alle over 18 år skal få tilbud om en tredje vaksinedose og kommunene kan ta i bruk koronapass for å unngå å stenge ned tilbud.

Fredag Demonstrasjon for klimaet. I går Danmark gjeninnfører koronapass. Taliban krever fryste midler.

Desember varslet Macron i en tale tirsdag. Voldelige sammenstøtt rundt koronapass 38 politibetjenter skadd. Sikkerheten i gamle kirkebygg skjerpes.

Det sier assisterende fylkeslege Bjørg Klemetsdal for Vestfold og Telemark. Torsdag Bekymring for uvaksinerte. 1 day agoInnføring av koronapass for å få tilgang til for eksempel restauranter og kinoer hadde hatt liten effekt nå.

Kravet gjøres gjeldende fra 15. Derfor blir munnbind atter en gang obligatorisk for alle elever i grunnskolen fra mandag kunngjorde utdanningsdepartementet etter Macrons tale. Italia skal etter planen innføre krav om grønt koronasertifikat på alle private og offentlige arbeidsplasser fra 15.


Ny Koronalov I Frankrike Krever Koronapass Pa Fly Tog Og Restauranter I 2021 Frankrike Marseille Loven


Ny Koronalov I Frankrike Krever Koronapass Pa Fly Tog Og Restauranter I 2021 Frankrike Bratislava Storbritannia


Imamoglu Mazbatasina Ikinci Kez Kavustu Son Dakika Yazarlar Yazar

Previous
Next Post »